Nieuwjaarsreceptie SC Klarenbeek startpunt voor een sportief en bruisend 2020.

KLARENBEEK-

Afgelopen zondag was de traditionele nieuwjaarsreceptie van SC Klarenbeek in het MFC.De 6e maal in het mooie MFC van de bijna 88-jarige vereniging was goed bezocht en een gezellig samenzijn.
Voorafgaand aan de receptie werden de jubilarissen gehuldigd. Een twaalftal leden werden in het zonnetje gezet. Op de foto van links naar rechts.
René Timmer ( 50 jaar lid), Hans Buitenhuis (25 jaar), Henk Boerkamp (60 jaar) , Ine Oolman (40 jr), Piet van Heeren ( 25 jaar), Mark Hendriks (25 jaar), Erik Klopman (40 jaar), Roy Vredegoor ( 25 jaar) Tonny van het Loo ( 40 jaar), Wilbert Elijzen ( 25 jaar), Diny Boerkamp-Brugman (40 jaar) en André Wolters ( 25 jaar).

Burgemeester Penninx was ook aanwezig om zijn visie op het bestuurlijke jaar 2020 vanuit de gemeente Voorst kenbaar te maken. Dit werd geplaatst binnen de visie voor dit jaar samengebracht in: ‘duurzame vernieuwing met krachtige kernen’. Dat dit voor Klarenbeek aansprekend mag zijn is duidelijk. Klarenbeek en de verwevenheid van het gehele dorp met de sportvereniging en met het MFC is groot en maakt Klarenbeek zeker tot één van de meest krachtige kernen.

Vanuit de vereniging SC Klarenbeek werd door de voorzitter Gert van Bokhorst in zijn nieuwjaarsspeech met trots kenbaar gemaakt dat de vereniging floreert en kerngezond is. De omnivereniging bestaat inmiddels uit 7 afdelingen. Dit betreft: voetbal, handbal, volleybal, biljart, gymnastiek/aerobic/dansen , fietsen en beach (=handbal, volleybal en tennis). Het ledental staat bij het begin van dit jaar op 1066.
Tevens was er dit jaar wederom de verkiezing van “Vrijwilliger van het Jaar”. Hiervoor werden zelfs een tweetal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Met name als waardering voor alle vrijwilligers welke achter de schermen, en dus voor vele onzichtbaar, veel werk verzetten. Amanda Spijkerbosch als uitvoerend penningmeester en Melvin ter Heerdt als digitaal specialist voor PR & automatisering. Beide mogen zich in 2020 Vrijwilliger van het Jaar van SC Klarenbeek noemen.

woensdag 8 januari

Deel dit bericht