Nikki’s Fashion: 40 jaar gevoel voor mode

Twello- Het welbekende Nikki’s Fashion aan de Duistervoordseweg in Twello jubileert deze maand. Een bijzonder jubileum, want de modezaak is al 40 jaar in de familie. Zo’n 30 jaar geleden kwam Bianca in de zaak van haar ouders Arie en Martha Nikkels. En staat sindsdien, samen met haar team, met plezier in de winkel om de klant met raad en daad behulpzaam te zijn.

In 1984 zetten Arie en Martha hun eerste stappen in het zelfstandig ondernemerschap. Nikki’s Broektiek vestigde zich aan de Duistervoordseweg. In 1989 kwam dochter Bianca de gelederen versterken met Nikki’s Fashion. Zo ontstonden er twee prachtige kledingzaken met een breed assortiment en een ruime keuze aan kleding. Het dorp Twello breidde steeds meer uit waardoor het klantenbestand meegroeide en de naamsbekendheid toenam.

40 jaar
Het kan niet anders dat er in zo’n tijdspanne veel gebeurt. Een enerverende maar vooral mooie tijd, aldus Bianca. Na het overlijden van grondlegger Arie, in 2018, is er veel veranderd. Martha ging met pensioen en is er een winkel afgestoten, zodat Bianca zich volledig kan richten op Nikki’s Fashion. Een unieke winkel als het gaat om up-to-date kleding.

Stijlvolle winkel
Nikki’s Fashion richt zich speciaal op damesmodelijn. In de stijlvolle winkel kunnen klanten in alle rust rondkijken, kleding passen in de ruime paskamers en zich laten adviseren. Bianca en haar team biedt aan alle klanten vrijblijvend advies en persoonlijke aandacht om uit de ruime collectie een keuze te maken.

Met de merken als Dreamstar, Vera Moda, Street-One, Enjoy, Cecil en Angels is bij Nikki’s Fashion alles steeds up-to-date. Bianca zorgt steeds voor een wisselende collectie, zodat snuffelen zeker aan te raden is.

De winkel is laagdrempelig en uitnodigend, een ieder kan zo naar binnen. De grote tafel in het midden van de winkel doet het goed. Lukt de aankoop niet (wat bijna niet voorkomt) dan is er altijd gelegenheid voor een kopje koffie of tijd voor zomaar een praatje.

Dit alles tezamen heeft geresulteerd in een 40 jarig jubileum. Met groot gevoel voor mode, kwaliteit, uitstraling en service.

Zaterdag 30 maart is Nikky’s Fashion van 12.00 uur tot 16.00 uur speciaal geopend voor een feestje met een hapje en een drankje.

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht