Open opkomst scouting Gelre Groep

Twello- Zaterdagmiddag 26 september van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er open opkomsten bij scouting Gelre Groep in Twello voor alle kinderen van 7 – 11 jaar. Blij dat we het scoutingspel weer kunnen spelen. Gelukkig mogen we weer opkomsten draaien en kunnen de kinderen uit Twello en omgeving op de zaterdagmiddag weer heerlijk met elkaar spelen. Creatieve activiteiten binnen, lekker naar het bos, op het speelveld rennen en spelletjes doen. Kampvuur stoken en je eigen potje koken. Abseilen en klimmen. En natuurlijk worden alle corona-richtlijnen in acht gehouden.

Open opkomsten: gratis en zonder verplichtingen
Zaterdagmiddag 26 september zijn er speciale open opkomsten bij de twee Welpen-groepen. (kinderen van 7 – 11 jaar worden bij scouting “welpen” genoemd). Er is een meisjesgroep en een gemengde groep. Er worden hele gave activiteiten georganiseerd, maar wat precies, dat houden we nog even geheim. De start is om 14.00 uur en om 16.00 uur is het weer afgelopen. We hopen jou te ontmoeten aan de Stinzenlaan 80 in Twello! En je ouders? Die mogen best meekomen. De open opkomsten zijn gratis en zonder verplichtingen.

Scouting activiteiten
Het mooie van scouting is dat je elke week wat anders doet. Maar altijd volop actie. En in een groep, samen met leeftijdsgenoten. Uitdagende activiteiten, zo veel mogelijk in de natuur. Zo leer je spelenderwijs je grenzen te verleggen en samen te werken met respect voor de ander. Er is veel ruimte om te ontdekken en te leren.

Nieuwsgierig?
Kijk dan eens op www.gelregroep.nl

Kijk ook eens op www.facebook.com/scoutingtwello en www.instagram.com/scoutinggelregroeptwello

woensdag 23 september

Deel dit bericht