OPHAALDAG OUD IJZER IN KLARENBEEK OP 7 OKTOBER

Klarenbeek- Om het jaar haalt het actiecomité Klarenbeek oud ijzer op in heel Klarenbeek. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel. Dit jaar wordt het oud ijzer en overige metalen op zaterdag 7 oktober opgehaald.

Afgelopen twee jaar is de opbrengt gegaan naar carnavalsvereniging de Neutenkrakers voor nieuwe versiering, is er een AED bekostigd, zijn er twee nieuwe podiumlampen in het Boshuis aangeschaft en zijn er giften gedaan voor de vindertuin, de deelkast en een eindejaarsetentje voor ouderen en alleenstaanden.

Ook dit jaar is een bijzonder goed doel gekozen; het HART van KLARENBEEK

In Klarenbeek is het initiatief opgepakt om een woon-zorglocatie te realiseren voor Klarenbekers, onder de naam Hart van Klarenbeek. Na veel gesprekken met de gemeente Apeldoorn heeft de gemeente een locatie op de Korenbloem aangewezen waar de gewenste woon-zorglocatie gerealiseerd mag worden en zal een volgende fase in deze plannen ingaan. Nu de ontwikkelingen concreter worden, is er een stichting opgericht; stichting ‘Vrienden van Hart van Klarenbeek’.

De kosten die er gemaakt moeten worden om ‘Hart van Klarenbeek’ te realiseren, zullen via deze stichting lopen. Daarvoor zijn er vrienden nodig die hier een bijdrage aan willen leveren. Daarom heeft het actiecomité Klarenbeek besloten om de opbrengst van de OPHAALDAG OP ZATERDAG 7 OKTOBER aan de stichting te doneren! We worden graag “vrienden” van dit mooie initiatief.

Zo zie je dat het bewaren van oud ijzer zorgt voor een steeds mooier en fijner Klarenbeek.

Bewaar je oud ijzer tot 7 oktober, dan komen wij dit ophalen. Mocht je het willen brengen (kan het gehele jaar), kan dit aan de Polveensweg 23 in Klarenbeek.

Nog vragen, meld je bij Tonny Brugman (06-13743954). Graag tot 7 oktober!

woensdag 6 september 2023

Deel dit bericht