Pasen vier je met Carnavalsvereniging Pacelli!

Klarenbeek- Carnavalsvereniging Pacelli organiseert samen met Out of the Office op paaszaterdag 30 maart hun traditionele Paas Party XXL. Vanaf veertien jaar is iedereen van welkom op dit jaarlijks terugkomend evenement met de Pasen in Klarenbeek. Er zijn nog enkele tickets ONLINE te koop via www.paaspartyxxl.nl. Jong en oud kunnen weer los gaan in de grote feestzaal van Partycentrum Gewoon NEUT aan de Klarenbeekseweg 93. Met een bijna uitverkocht huis is de Paas Party XXL het ultieme feest om Pasen te vieren, kom lekker vroeg en zorg dat je niets mist , Want Pasen vier je met Carnavalsvereniging Pacelli!

Marco Schuitmaker (22:30 uur - 23:00 uur)
Marco Schuitmaker begint zijn muzikale carriere op 17-jarige leeftijd. Als Marco in 2022 het nummer “ENGELBEWAARDER” uitbrengt, krijgt zijn carriere een enorme boost. Het nummer wordt in 2023 door het hele land opgepikt en komt zelft op nummer 1 in de Sterren NL Top 25. Daarna volgen nog vele hits zoals “Van Goes tot Purmerend"en “Hier mag alles”

Het nummer Engelbewaarder gaat zeker voorbij komen op Paas Party XXL.

Jebroer (23:30 uur - 00:00 uur)
Iconisch, uniek, stoer en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandstallige rapper Jebroer omschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid maakt Tim Kimman, beter bekend als Jebroer, furore in de rap- en elektronische dans sinds de release van zijn debuut in 2012. Jebroer werd bewonderd om zijn sensationele megahit “Kind van de Duivel” gemaakt samen met Hard Dance-legende Paul Elstak en Dr. Phunk. Her vervolgnummer “Engeltje” was een fantastische opvolger. Deze hits ga je zeker horen op Paaszaterdag 30 maart.

Het Feestteam (00:10 uur - 00:40 uur)
Het Feestteam draait al mee sinds 2002 en hebben dan ook een hoop ervaring. Ze zetten de tent iedere keer op z’n kop. Het Feestteam gaat van Paas Party XXL een vet feest maken in minder dan tien seconde, want het is geen feest als Het Feestteam niet is geweest! Met hun vele hits zoals Stuiterbal, Shirt uit en zwaaien en Kantelen gaat het dak ervan af! Dat gaat zeker een feestje worden in Partycentrum Gewoon NEUT!

Bende van Ellende (21:00 uur - 22:00 uur) & DJ Sander (meerdere gigs)
Deze ellendig goede combinatie liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen als buitenland, en staan garant voor maar liefst 15 jaar ervaring. De angstaanjagende goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen. De Bende van Ellende gaat al beginnen om 21:00 uur, dus kom lekker vroeg na Paas Party XXL, en zorg dat je niets mist! Natuurlijk staat DJ Sander ook weer op het podium tijdens Paas Party XXL, met zijn legendarische lasershows. Sander maakt van elk feest een succes, of het nu feest, dance of house betreft, niets is hem te gek. DJ Sander opent Paas Party XXL vanaf 20:00 uur (dus kom lekker vroeg!!!)

Hollands Glorie 25+ Kroeg (20:00 uur - 1:00 uur)
Dit jaar heeft Paas Party XXL voor het eerst de Hollands Glorie 25+ kroeg! Hiervoor moet je ook een ticket hebben! Je kunt de feestzaal in, maar ook de kroeg, mits je 20+ bent.

Met optredens van Peter Arends, Andre Pronk en Ruben Denekamp, dus dat gaat zeker gezellig worden! Daarnaast komen uiteraard alle grote hollandse hits voorbij. Dus koop snel de laatste kaarten ONLINE voor Paas Party XXL, want Pasen vier je met Carnavalsvereniging PACELLI !!!

woensdag 20 maart 2024

Deel dit bericht