Rouwwandeling Humanitas

Regio- Humanitas Deventer, afdeling Steun bij Verlies en Rouw, organiseert wandelingen voor lotgenoten die met verlies te maken hebben gehad. Bij het verliezen van een dierbare staat het leven soms voor je stil. Soms zijn er niet veel mensen in de directe omgeving die hiermee bekend zijn of die weten hoe hier mee om te gaan.

De wandelingen gebeuren met betrokken vrijwilligers en lotgenoten die bekend zijn met zulke ervaringen. Voorafgaand aan de wandeling is er een korte kennismaking en introductie met koffie of thee. Daarna loopt men ongeveer een uur met elkaar in een bosrijke omgeving en ronden het samenzijn met elkaar af.

Op zondag 26 maart ben je om 10.00 uur van harte welkom in de Aula van de Tjoenerhof aan de Averlose Houtweg 14b in Diepenveen. De wandeling en het samenzijn duurt tot ongeveer 12.00 uur. Aanmelden van tevoren mag, maar is niet noodzakelijk. Wil je meer informatie, kijk dan op de site van Humanitas afdeling Deventer.

De wandelingen zijn altijd op de laatste zondag van de maand. Iedereen die ervaring heeft met rouw en verlies is van harte welkom.

woensdag 22 maart 2023

Deel dit bericht