Scouting De Vundelaar start het nieuwe jaar online

Twello- Het bestuur van scouting de Vundelaar heeft een creatieve draai gegeven aan de nieuwjaarsreceptie, voor een gezellige start van het nieuwe jaar op afstand. Bij het clubgebouw Pigika, aan de Kerklaan, stonden de auto’s in de rij, om van het bestuur tijdens de drive-thru niet alleen de beste wensen voor het nieuwe jaar te ontvangen, maar ook een tas vol lekkernijen. Er kwam zelfs een bankstel op een aanhanger voorbijgereden. Deze leden hadden een ludieke manier bedacht om toch op anderhalve meter samen te zijn.

Om 21 uur startte de nieuwjaarsreceptie online met een woordje van onze voorzitter en werden de jubilarissen nog even extra in het zonnetje gezet. Ook de sinterklaascommissie blikte terug op het bijzondere afgelopen jaar voor hen was het steeds opnieuw bijstellen van de plannen, maar hebben zij toch enkele scholen en bedrijven blij kunnen maken met een bezoek van de Sint op afstand.

Quiz

Na de introductie was het tijd voor een quiz. 70 vragen in verschillende categorieën werden fanatiek beantwoord door de leden. Tijdens het wachten op de uitslag werd er spontaan een disco gehouden, terwijl iedereen in spanning afwachtte bij wie de deurbel zou gaan. De prijsuitreiking werd namelijk door het bestuur persoonlijk bezorgd.

Online opkomsten

Zolang het fysiek nog niet mogelijk is om weer in ons clubgebouw opkomsten te houden, zijn veel van onze groepen actief met online opkomsten. Op die manier houden we contact met de leden. Er worden veel uitdagende opdrachten gespeeld en is er tijd om gezellig bij te kletsen. Je kunt merken dat veel leden al gewend raken in het werken met de computer en online meetings, toch hopen we dat we dit nieuwe jaar weer snel bij elkaar kunnen komen op Pigika.

woensdag 13 januari 2021

Deel dit bericht