Sint voor Ieder Kind: de Sint heeft uw hulp nodig

Regio- Stichting Sint voor Ieder Kind is druk in de weer is met het organiseren van een onvergetelijke pakjesavond voor duizenden kinderen in de regio’s Voorst, Apeldoorn en Deventer die wegens de financiële situatie van hun ouders geen pakjesavond kunnen vieren.

Ruim dertien jaar leden richtte Ilse Boerkamp de actiegroep ‘Sint voor Ieder Kind’ op. Wat begon als een actiegroep, is uitgegroeid tot een volwaardige stichting met een bereik van duizenden kinderen. Vanwege de penibele financiële situatie van sommige ouders in onze regio (120% van het bestaansminimum) slaat Sinterklaas geregeld een huis over, met lege schoenen tot gevolg. Het werk van de stichting heeft in het verleden al duizenden kinderen blij gemaakt, waarna zij eindelijk op school konden vertellen dat de Sint dit jaar hun huis niet had overgeslagen.

Het bijzondere werk van Stichting Sint voor Ieder Kind mag niet verloren gaan. De stichting heeft ieder jaar grotere ambities: er staan namelijk ieder jaar nog kinderen op de wachtlijst. Wij hopen ook dit jaar weer meer kinderen te kunnen helpen dan voorgaande jaren. Om dat doel te realiseren hebben wij uw hulp hard nodig! Doet u mee? Doneren kan via de website:www.stichtingsintvooriederkind.nl

woensdag 20 oktober 2021

Deel dit bericht