Speur de stal ‘deur’ bij boeren in de IJsselvallei

Regio- Je hoeft je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie. Want van woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari zetten de boeren van IJsselvallei Boert en Eet Bewust hun staldeuren voor je open met de digitale quiz Speur de stal ‘deur’.

De boerenquizmasters Harry Bieleman (melkveehouder uit Teuge) en Marleen Markgraaf (natuurboerderij Hassink uit Oene) nemen je mee door de stal en de kas. Beantwoord de typische boerenvragen en zoek de verborgen letters om de juiste zin te maken. Vul het antwoordformulier in via de website en maak kans op 1 van de 5 rondleidingen in het voorjaar bij een IJsselvallei Boert en Eet Bewust boer. De rondleiding sluit je af met een heerlijke picknick op een mooi plekje op de boerderij. De digitale quiz Speur de stal ‘deur’ kun je in de week van 24 tot en met 28 februari op ieder zelfgekozen tijdstip bekijken!

Wil jij een kijkje nemen in de stal en kas en leuke wetenswaardigheden opdoen over het boerenleven? Houd dan onze facebook en website in de gaten en doe mee met Speur de stal ‘deur’. Leuk voor jong (vanaf 8 jaar) en oud! Deelname is gratis.

IJsselvallei Boert en Eet Bewust is een club van enthousiaste boeren in de IJsselvallei die je graag het echte boerenleven laten beleven. Dit doen zij door je op de boerderij te ontvangen of op andere (digitale) manieren het gesprek over het leven op de boerderij aan te gaan. Voor meer informatie kun je terecht op www.ijsselvalleiboerteneetbewust.nl of de Facebookpagina.

woensdag 24 februari 2021

Deel dit bericht