Stemmen voor verkeersplein bij de Wiekslag

Voorst- Kindcentrum de Wiekslag is voor de tweede keer genomineerd voor het winnen van een ANWB-verkeersplein. Met een dergelijk plein kunnen zij buiten op het plein verkeerssituaties oefenen. Wel moeten ze heel veel stemmen zien te verzamelen om de prijs daadwerkelijk in de wacht te slepen. Daarvoor wordt een beroep gedaan op iedereen uit het dorp.

De ANWB verloot één plein per provincie. Een kleine school maakt hierbij evenveel kans op het ANWB Verkeersplein als een grote school. Het aantal stemmen wordt namelijk verdeeld over het aantal leerlingen.

Omdat het plein ook een buurtfunctie heeft, zouden niet alleen de kinderen van het Kindcentrum voordeel hebben aan een dergelijk oefenplein. Na schooltijd spelen immers ook vaak buurtkinderen op het plein en die zouden hier ook van kunnen profiteren.

Daarom de vraag van Kindcentrum de Wiekslag: ‘Help ons een ANWB Verkeersplein winnen en stem op KC de Wiekslag in de gemeente Voorst via anwb.nl/wineenverkeersplein. Stemmen kan tot uiterlijk 26 mei. Per emailadres kan één stem worden uitgebracht.

Hopelijk lukt het de Wiekslag deze keer wel om deze supertoffe prijs in de wacht te slepen.

woensdag 24 mei 2023

Deel dit bericht