Steun lokale boeren en producenten met kerst

Wilp- Aan de Rijksstraatweg in Wilp staat de Pantry, misschien heb je het modern ogende gebouwtje al wel eens gezien? De Pantry is een lokaal initiatief van Wilpenaar Lukas Lagerweij, die het tijd vond dat mensen meer lokaal moesten gaan winkelen. Én dat de boer een eerlijke prijs krijgt!

Je vindt in deze streekwinkel onder andere zuivel, groente en fruit, vlees, ijs en ander lekkers uit de regio. Bijna alles komt uit een straal van ongeveer 10 kilometer. Bijzonder is bovendien dat de Pantry onbemand is en daardoor ook bijna 24 uur per dag open kan zijn. Je gaat naar binnen, scant je boodschappen en rekent af, allemaal met een app op je telefoon.

Lekker eten met kerst

Deze kerst biedt de Pantry iets bijzonders. Alle boeren en producenten hebben de koppen bij elkaar gestoken en er zijn 5 heerlijke pakketten samengesteld, die jij kunt bestellen via onze website tot 12 december. Ophalen van je bestelde pakket kan bij de Pantry op vrijdag 23 december. Zo geniet je tijdens de kerst samen met vrienden en familie van een soep-, brunch-, verwen-, borrel- of dinerpakket.

Voor bedrijven die meer dan 5 pakketten willen kunnen we een maatwerk pakket maken.

Bestel voor 12 december!

Dus wil jij (h)eerlijk genieten deze feestdagen en direct lokale ondernemers steunen? Bestel dan snel jouw pakket via de website!

Meer info en bestellen: www.pantry.nl/feestdagen-pakketten

woensdag 23 november 2022

Deel dit bericht