Super Heroes in Nieuwsdienst

Voorst- Op zondag 8 september komen in de kerk van Voorst een aantal personen langs die tijdens hun leven op deze aarde het verschil maakten.

Majoor Bosshardt, altijd maar voorwaarts, in Jezus’ naam, Maria, moeder van Jezus, een meisje nog toen ze haar zoon ter wereld bracht! Franciscus van Assisi, die inziet dat je het van de wereldse stoerheid niet moet hebben, maar die aan het werk gaat voor de armen, de zieken, de hongerigen, Martin Luther King: hij die de zo legendarische woorden I have a Dream sprak en geloofde in een wereld waarin huidskleur en achtergrond niet meer belangrijk zijn en Sint Nicolaas, bisschop van Myra, hij hoeft eigenlijk niet eens geïntroduceerd te worden. Hij is/was wel een echte heilige!

Voorganger is ds. Marrit Bassa. Het Nieuwdienstkoor, onder leiding van Sandra de Bruin èn nog vele anderen werken mee aan de dienst. Schuif voor 10.00 uur aan in Voorst en ontmoet bovenstaande Super Heroes in levende lijve.
Heilige of superheld? In ieder geval hebben zij, ieder afzonderlijk, ons allen op deze zondag heel wat te vertellen en wellicht kunnen zij ons tot inspiratie zijn? Na de dienst bent u/ben je welkom in het naast de kerk gelegen Dorpshuis om elkaar, onder het genot van koffie, thee of limonade, te ontmoeten en na te praten over deze dienst.

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws