Taarten voor kledingbank en jeugd Cadenza

Twello- Woensdagmiddag werden Willeke, Toon en Mientje gastvrij ontvangen bij de kledingbank van Voorst die sinds enige tijd zijn gevestigd aan de Oude Rijksstraatweg 59 in Twello. De spil achter de kledingbank is Els Bosscher. Samen met 10 vaste vrijwilligers en nog een aantal vrijwilligers voor losse klussen, runt zij de kledingbank Voorst.

Bij de kledingbank kunnen mensen uit Voorst terecht die (tijdelijk) moeite hebben om rond te komen, om in een fijne omgeving in alle privacy kleding uit te zoeken. Klanten mogen eens per 3 maanden 5 nieuwe kledingstukken uitzoeken. Naast kleding bestaat het aanbod uit onder andere linnengoed, schoenen en accessoires. Meer informatie kunt u vinden op de website van de kledingbank: www.kledingbankvoorst.nl

Woensdagavond werd de jeugd van Cadenza Twello door Bertine verrast met wel 3 taarten. De jeugdleden zijn in aanloop naar de kerstdagen op pad gegaan om op kerstmuziek aan de deur te maken. Inwoners van Twello konden een verzoeknummer voor een dierbare aanvragen. Deze persoonlijke noten werd bijzonder gewaardeerd en leverde soms ook emotionele reacties op. Ook volgend jaar zullen de jeugdleden van Cadenza weer op stap gaan en verzoeknummers aan de deur spelen. Naast deze leuke actie draagt Cadenza ook bij aan de muzikale ontwikkeling van de jeugd. Zo geven zij muziekles op school en stellen voor beginnende leden muziekinstrumenten beschikbaar. Hun grote wens: een fijne plek voor concerten in Twello. Initiatieven als dit, maakt onze samenleving een stukje mooier.

woensdag 18 januari 2023

Deel dit bericht