The Battle

Klarenbeek- Op zondagmiddag 18 augustus is het tijd voor vermaak tijdens de Klarenbeekse kermis met ´The Battle'. Deze show start met een inloop om 14:30 uur (anders dan vermeld in onze kermiskrant!)

Uniek en nog niet eerder vertoond in Klarenbeek en omstreken, een combinatie tussen paarden en show!

De mannen van Horse Creatives zijn professionals die dagelijks met hun showpaarden het mooiste entertainment neerzetten. Deze keer in Klarenbeek met hun act ´The Battle´. Een tipje van de sluier:

Twee ridders te paard. Het lijken in eerste instantie vrienden maar en kan er slechts één de winnaar zijn. Met de proeven van bekwaamheid tasten zij elkaars krachten af. De strijd wordt daarna man tegen man gestreden. Niets of niemand ontziend nemen ze het tegen elkaar op tot het bittere einde. Nadat één van de ridders zwaar wordt geraakt, lijkt de strijd ten einde. Gaat hij zich overgeven … ?

Let op: de show start om 15 uur met een ‘‘Proeven van bekwaamheid’‘; De 2 ridders leggen proeven af met lans, zwaard en speer. Ook om 16:30 uur is er een show: ‘‘het Steekspel’‘, waarbij de spaanders letterlijk in het rond vliegen.

Kortom, kom op tijd, bemachtig een mooie plek op de tribune of zoek een plekje uit op ons mooie terras, en mis deze show niet! We zien je graag op zondagmiddag 18 augustus om 14:30 uur op de Klarenbeekse kermis!

woensdag 7 augustus

Deel dit bericht