Themaschrijfworkshop bij kunstkring in Twello

Twello- Wanneer gunt u zich wat tijd voor uzelf? En hoe lang geleden is het dat u zichzelf heeft verwend op kunstzinnig gebied? Het is het nu dus hoog tijd om uw creatieve brein te voeden. Op woensdagavond 17 oktober kunt u vanaf 19.30 uur weer meedoen aan de thema-schrijfworkshop bij de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11 A te Twello. Cursisten schuiven aan de grote tafel in het galerie café van De Statenhoed. Aanmelding voor deze leuke schrijfworkshop is minimaal 4 dagen tevoren gewenst Het is eigenlijk een afspraakje met de kunstenaar in jezelf: jij bent de held(in) in je eigen verhaal.

Deze schrijfsessie (uit de serie Schrijven vanuit je hart) is laagdrempelig en ontspannend. Kom lekker meeschrijven op het thema van de avond met inspirerende oefeningen en overwin al je schrijfblokkades!! Je schrijft voor jezelf. Bovendien blijkt uit onderzoek dat mensen die hun gedachten en emoties in woorden kunnen omzetten, ‘beter in hun vel’ komen te zitten.

Deze los te volgen schrijfworkshop bij de Kunstkring Voorst in Twello is er elke maand op een woensdag en telkens met een ander thema.

Bij tijdige en voldoende aanmelding is deze schrijfworkshop er ook in 2018 op 14 november, 17 januari en 12 december. In 2019 is de workshop op 16 januari, 13 februari, 13 maart (o.v.b.), 17 april en 15 mei. Controleer altijd even op de website agenda de actuele status:

(http://www.lisvandergeer.com/schrijven-vanuit-je-hart/agenda/

Meedoen kost per keer slechts 15 euro inclusief koffie of thee.

Locatie: Gebouw Statenhoed,ingang aan de achterkant OKV (“parkkant”).

Meer informatie, data en agenda op de website www.lisvandergeer.com onder agenda.

Min. 4 dagen tevoren aanmelden via contactformulier op de website http://www.lisvandergeer.com/contact/ o.v.v. van naam, adres en telefoon.

woensdag 3 oktober

Deel dit bericht