Topprestatie Voorster Wandelaars

Voorst- De activiteiten van de wandelgroep VoorstWandelt staan in de winter op een wat lager pitje. Twee uitzonderingen: Op maandagochtend wordt er de hele winter door gewandeld, start 09.00 uur vanaf De Benring. Een wandeling van een kleine 2 uur en de week kan beginnen. Iedereen is welkom aan te sluiten, opgave niet nodig, wees welkom!

De tweede uitzondering: drie stoere wandelaars hebben de hele winter getraind voor het lopen van de Kennedymars, afstand 80 km! De weekenden werden gevuld met mooie tochten in een oplopend aantal kilometers en dat alleen al was een prachtige ervaring.

Door omstandigheden uiteindelijk met z’n tweetjes hebben afgelopen weekend Willy Swart en Jelly Wenning, beiden woonachtig in dorp Voorst de monsterafstand van 80 km volbracht. Het was zwaar, wat heet… het was heel erg zwaar. De 1e 40 km liep het tweetal op conditie maar het tweede deel op karakter. Hierbij deels vergezeld door kinderen en (per app) aangemoedigd door de Voorster wandelgroep.

Een fantastische prestatie, om trots op te zijn.

Het duo heeft een paar weken de tijd om uit te rusten, op donderdagavond 6 april starten de avondwandelingen weer. Start 18.45 uur bij De Wiekslag, Tijmstraat in Voorst.

En wees niet bang: We lopen een keurige 1,5 uur en genieten daarbij van elkaars gezelligheid en de mooie natuur.

Voor meer informatie kijk op Facebook-pagina @Voorstwandelt

woensdag 22 maart 2023

Deel dit bericht