Trias start tafeltennisseizoen met Bettine Vriesekoop

Twello- Heb je jarenlang getafeltennist, speelde je het soms op de camping of ben je gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Dan hebben we goed nieuws! Tafeltennisvereniging Trias start na de zomervakantie met een nieuw aanbod speciaal voor senioren op de vrijdagochtend. Iedereen tussen 18 en 55 jaar die op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging kan aansluiten bij de ‘after-summer challenge’. Daarnaast wordt in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Tafeltennis Bond gestart met ‘OldStars tafeltennis’ voor alle 55-plussers. De kick-off voor beide groepen vindt plaats op vrijdag 3 september samen met niemand minder dan oud Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Interesse? Zet deze datum dan vast in je agenda.

After-summer challenge (18-55)

Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je binnen een aantal weken de beginselen van tafeltennis. Je krijgt de mogelijkheid om op je eigen niveau en tempo wegwijs worden in het spel. Uiteraard werk je tegelijkertijd aan je fysieke en mentale fitheid. Daarnaast biedt Trias met een eigen accommodatie ruimte voor de derde helft.

OldStars tafeltennis (55+)

Oldstars Tafeltennis is een initiatief vanuit het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Tafeltennis Bond en is opgestart om ouderen op een gezonde manier in beweging te houden. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Uiteraard ontbreekt tafeltennis niet en ligt de aandacht ook op ontmoeten en sociale contacten.

Meer weten over deze kick- off en het aanbod? Neem dan contact op met Marit Martens- Scheers via senioren@ttv-trias.nl en/ of 06- 29 213 112.

woensdag 21 juli 2021

Deel dit bericht