Tweedehands kleding gevraagd voor Alpe d’HuZes-kledingbeurs

Klarenbeek- Op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 31 oktober van 10.00 tot 12.00 uur organiseert het Alpe d’HuZes-team Klarenbeek een 2e hands kledingbeurs.

Deze beurs voor volwassen- en kinderkleding wordt gehouden in het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek. Zoals iedereen ongetwijfeld weet, is het doel van de actie Alpe d’HuZes, het beklimmen de bekende Alpenreus in Frankrijk en zoveel mogelijk geld inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding.

Mocht je kleding hebben, die je voor dit goede doel beschikbaar wilt stellen, dan kun je deze in het weekend van 16-17 oktober en/of 23-24 oktober inleveren bij de familie Van Gurp aan de Broekstraat 31b in Klarenbeek. De kleding moet schoon en heel zijn en het gaat dus om volwassen- en kinderkleding, alle maten zijn welkom.

De verkoopprijs van de kleding wordt bepaald door de organisatie en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Alpe d`HuZes. Niet verkochte kleding wordt niet retour gedaan, ook daarvoor wordt een goede bestemming gezocht.

Voor informatie of vragen kun je mailen naar mila2000@planet.nl. En vergeet niet de data van de beurs (30 en 31 oktober) alvast te noteren in je agenda.

woensdag 13 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws