Vakantie tekenwedstrijd voor iedereen

Voorst- Mens en Welzijn organiseert een tekenwedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. Het thema is ‘Liever een goede buur dan een verre vriend’. Het idee komt van cultuurcoach Kim Arntzen. Ze vertelt dat er een serieuze prijs mee gewonnen kan worden.

Door het coronavirus zitten veel mensen thuis. Gaan niet op vakantie, hebben geen of minder werk, geen creatieve bijeenkomsten. Daardoor is er meer tijd voor hobby’s thuis. Tekenen bijvoorbeeld. Toen Kim hoorde dat haar organisatie nieuw beeldmateriaal voor flyermateriaal zocht zag ze een unieke kans. Een tekenwedstrijd werd in het leven geroepen. Een wedstrijd voor iedereen in de gemeente Voorst, van 11 tot 111 jaar.

Waarom een tekenwedstrijd?

Zelf tekent de kersverse cultuurcoach ook graag. Ze zegt hierover: “Een tekening is een krachtig communicatiemiddel, want een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. Met een tekening kan je een boodschap, een idee of een wens uitdrukken. En tekenen is een ontspannen bezigheid, zeker ook voor volwassenen.”

Vertrekkend vanuit het motto “iedereen is talentvol” wil Kim Arntzen de verborgen talenten in de gemeente Voorst naar boven brengen. Ze hoopt via deze uitdagende wedstrijd onontdekt talent te ontmoeten. Hierbij wordt ze bijgestaan door een vakkundige jury, bestaande uit Monique Vrielink van Thumbs Up en het communicatieteam Mens en Welzijn Voorst

De winnaar van de tekenwedstrijd ontvangt een mooie prijs, o.a. een fantastische tekenworkshop. Voor meer informatie en het wedstrijdreglement kan men terecht op de website van Mens en Welzijn Voorst of neem contact op met Kim Arntzen via k.arntzen@mensenwelzijn.nl of bel 06-1900 0351

woensdag 12 augustus

Deel dit bericht