Verras je liefste moeder met een giftbag van Lovables by Liza

Twello- Het is bijna Moederdag! En wat is er leuker dan jouw liefste moeder te verrassen met een schitterend cadeau? Sinds kort bezorgt Liza Pol (foto) alle lokale bestellingen van Lovables by Liza op haar fiets. Superleuk detail: voorop zit een ‘Jewellerybox’ waar ze alle pakketjes veilig in kan vervoeren. Liza bezorgt per fiets in de postcodegebieden 7390, 7391 en 7392. ‘Ik vind het leuk om het cadeautje persoonlijk af te leveren en het is natuurlijk goed voor het milieu,’ glimlacht de onderneemster. De bezorging is dan uiteraard gratis. Liza mag haar banden komende tijd wel goed oppompen, want Moederdag komt er aan. Bij uitstek het moment om alle lieve moeders te verrassen met een schitterend verpakt cadeau. Daar draait het om voor Lovables by Liza: de ultieme beleving.

Dubbel verrassenZin om iemand blij te verrassen? Op de website van Lovables by Liza kan geselecteerd worden dat een geschenk direct naar de ontvanger wordt toegezonden. Daarnaast kan er een persoonlijke boodschap bijgevoegd worden. Een extra speciale touch!

Gratis giftbag, wenskaart en pouch

Niet alleen de sieraden zijn feestelijk en schitterend; ook het inpakken wordt met zorg uitgevoerd. Op de website kan een gratis Mom giftbag gekozen worden (maat XS t/m XL). Daarna selecteer je de sieraden, deze worden prachtig in de giftbag ingepakt. En nog leuker? Je krijgt er een gratis moederdag wenskaart en linnen bewaarpouch bij. Bestellen? Ga naar www.lovablesbyliza.nl.

woensdag 21 april 2021

Deel dit bericht