Verrassende kleedjesmarkt op Koningsdag in Twello Centrum

Twello- Terug van weggeweest “de kleedjesmarkt op Koningsdag” in Twello. Deze markt zal gehouden worden op donderdag 27 april van 10.00 uur t/m 14.00 uur in het centrum van Twello. Een gezellige verrassende uitdagende markt voor de bezoekers en verkopers.

U leest het goed: “een verrassende uitdagende markt”. Onder de aanwezige verkopers worden bijvoorbeeld drie waardebonnen van €25,- van Intertoys verloot. Verkopen en mogelijk geluk hebben. Ook de kopers zullen verrast worden. De organisatie is daar inmiddels druk mee bezig. Zij wil van de kleedjesmarkt een feest maken voor jong en oud.

Nieuwsgierig geworden? Houd dan het Voorster Nieuws in de gaten. Binnenkort volgt meer informatie. Wilt u verzekerd zijn van een verkoopplek. Inschrijven is vanaf morgen, donderdag 9 maart, mogelijk.
Bij Intertoys kunt u een inschrijfformulier ophalen en tevens inleveren. Kosten voor het verkrijgen van een kleedjes-plaats € 5,-. Af te rekenen bij inschrijving. Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Mocht u geen interesse hebben om spullen te verkopen of te kopen …….. kom dan genieten van de gezelligheid rondom deze markt en laat u verrassen.

Daarover meer in het Voorster Nieuws van 29 maart en in de Voorjaarskrant.

Noteer alvast “Koningsdag kleedjesmarkt in Centrum Twello”.

woensdag 8 maart 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws