Voor de Buurtbus Stedendriehoek zoeken we nog enkele vrijwillige chauffeurs V/M

Voorst- De Buurtbusvereniging Stedendriehoek verzorgt het openbaar vervoer tussen de dorpen in de Stedendriehoek en biedt aansluiting op de treinen. We rijden volgens een vaste dienstregeling langs vaste routes. Er wordt gereden met 3 busjes voor max. 8 passagiers vanuit de startplaatsen Klarenbeek, Twello en Voorst.

Er wordt gereden in 4 clusters van 3 uur per dag van Twello naar Voorst v.v. en van Twello via Klarenbeek , de Eglantier, Ecofactorij, Wilp-Achterhoek naar Twello en omgekeerd.

In principe rijdt een chauffeur één maal per week een cluster van 3 uur. De bussen rijden van maandag t/m vrijdag van 6.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.50 uur tot 18.00 uur. Er wordt niet gereden op zon- en feestdagen. Aan de chauffeurs wordt een vergoeding: woon- werk verkeer betaald -huis- startplaats. Een keuring en proefrijden zijn onderdeel van de procedure.

Wegens pensionering zoeken we nog enkele chauffeurs. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel dan met : 06-36551395 of stuur een mail naar: secretaris.bbvstedendriehoek@gmail.com.

Kijk ook op bbv-stedendriehoek.nl voor meer informatie over dienstregeling en de routes, die u virtueel op de website kunt rijden.

woensdag 27 september 2023

Deel dit bericht