Voorst pakt eerste punt uit bij Elsweide

Voorst- Voorst is er zondagmiddag in geslaagd het eerste punt te pakken dit seizoen. Dit gebeurde in Arnhem, langs de snelweg. Tegen het altijd lastige en gezellige Elsweide, had Voorst het vandaag ook weer moeilijk.

Dit in een wedstrijd, waarin discutabele beslissingen de overhand hadden. Elsweide had de eerste helft het betere van het spel. Alleen konden zij dit niet omzetten in grote kansen, op een paar plukballen voor doelman Edwin na.

Uiteindelijk kon er dan toch een doelpunt genoteerd worden. Elsweide kwam op 1-0 na een, in de ogen van de Voorstenaar, zeer discutabele penalty.

Gelukkig deed Voorst vlak voor rust wat terug. Bram werd diep gestuurd door Julian waarna hij hem panklaar legde voor de inlopende spits, Lukas. Met een 1-1 stand gingen de manschappen dan ook aan de thee.

In de tweede helft was er ongeveer hetzelfde spelbeeld te zien. Elsweide klopte op de deur van de Voorstenaren. Maar zij besloten, net als wanneer er een jehova aan de deur staat, niet open te doen. Na wat wissels kreeg Voorst meer stootkracht voorin. Na een lange bal van achteruit werd Bram diep gestuurd. Plots stond die dan ook 1 op 1 tegen de keeper, 2-1!

Helaas konden de spelers de deur niet eindeloos dicht houden. En als zelfs de scheids ook gaat kloppen dan wordt het natuurlijk lastig. Op klokslag 90 + 2 zag de scheids zijn eventuele bonus al aan zijn neus voorbij gaan. Hierom besloot de beste man weer de bal op de stip te leggen voor Elsweide na een zeer, zeer discutabele handsbal. 2-2.

Dit is dan ook de eindstand. Zwaarbevochten punt waar helaas meer in zat

woensdag 15 november 2023

Deel dit bericht