Voorster Muziek Experience krijgt mooie donatie

TWELLO- Wat doet muziek met jou? Je kent vast het gevoel van kippenvel op je armen als er een mooi liedje op de radio voorbijkomt. En ben je weleens bij een concert geweest? Hoe indrukwekkend kan dat zijn! Geweldig toch, wat muziek kan doen? Om iedereen te laten ervaren hoe mooi muziek is, houden alle muziekverenigingen uit de gemeente Voorst de Voorster Muziek Experience.

Donatie

Het Rabobank Donatiefonds heeft een bedrag van maar liefst €5000 gedoneerd om het muzikale feest tot een nog groter succes te maken. Met de donatie kan de dag groots worden aangepakt zodat iedereen kan kennismaken met muziek én lekker mee kan spelen.

Laat je verrassen

De Voorster Muziek Experience is een evenement dat alle Voorster muziekverenigingen samen organiseren. Misschien denk je bij ‘muziekverenigingen’ aan een fanfare of orkest dat ouderwetse schlagers speelt in een bijzonder kostuum. Laat je dan verrassen tijdens de muziek Experience. De muziekverenigingen laten tijdens bijzondere optredens horen dat top-40 muziek ook leuk is als het door een groot orkest wordt gespeeld. Al die verschillende instrumenten, dat levert een indrukwekkend muziekstuk op.

Zelf meedoen

Tijdens de Experience kun je niet alleen komen luisteren, het is de uitgelezen kans om zelf eens een instrument op te pakken. Misschien was je eerder lid van een muziekvereniging en zou je de draad wel weer op willen pakken. Of wellicht ben je heel nieuwsgierig naar een specifiek instrument. Tijdens allerlei interactieve workshops kun je zelf ervaren hoe het is om deel uit te maken van een groot gezelschap muzikanten.

Samenwerking

Het ZONE. College en Veluws College laten je tijdens de Experience horen wat zij allemaal in hun mars hebben en de vaste bezoekers van Younger @ Heart zijn de afgelopen tijd ook druk geweest om iets moois in elkaar te zetten. Verwacht het onverwachte en wees welkom tijdens de Voorster Muziek Experience op 17 mei in sporthal Jachtlust in Twello.

woensdag 22 januari

Deel dit bericht