Voorverkoop Paas Party XXL gaat van start!

Klarenbeek- Carnavalsvereniging Pacelli organiseert samen met ADAS Events op paaszaterdag 8 april hun traditionele Paas Party XXL. Vanaf veertien jaar is iedereen van welkom op dit jaarlijks terugkomend evenement met de Pasen in Klarenbeek. Jong en oud kunnen weer los gaan in de grote zaal van Partycentrum De Klaarbeek aan de Klarenbeekseweg 93. Met 1000 bezoekers is de Paas Party XXL het ultieme feest om Pasen te vieren, want Pasen vier je met Carnavalsvereniging Pacelli!

Alleen Online Voorverkoop
Vanaf aankomende zaterdag 28 Januari om 10:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor maar € 12,50 in de voorverkoop. (scheelt 5 euro met aan de zaal) De voorverkoop is alleen online via de website www.paaspartyxxl.nl. Bestel dus snel in simpel vanuit je luie stoel, en verzeker je van een ticket voor Mental Theo, Jan Biggel, Mooie Danseressen, Special Krew, DJ Sander en Special Krew. Na de uitverkochte editie van vorig jaar, kan de ticketverkoop wel eens snel gaan, dus wees er op tijd bij, want vol is vol!

Mental Theo
Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met ruim 20 jaar ervaring. Hij heeft over de hele wereld zijn muziek gedraaid. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ‘90 met o.a. Club en Mellow House en later met Gabber en Happy Hardcore. Hij heeft vele hits op zijn naam staan zoals Wonderfull Days, Stars en Hardcore Feelings, die je zeker gaat horen tijdens Paas Party XXL.

Jan Biggel
Hij is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken. In 2020 laat hij voor het eerst van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Met zijn persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt.Levensmotto van Jan Biggel: Met humor kom je overal, want het is pas een feest als Jan Biggel is geweest!

Beatcrooks
Deze gasten vliegen overal uut de Bochte! Ze zijn niet meer weg te denken op de Zwarte Cross en vele andere podia. Geef ze een groene knuppel en de feestexplosie wordt afgevuurd!

Van feest-core, foute meezingers, happy hardcore standje maximaal. Happy Hǿken you don’t

care, groene knuppels in the air! Dat gaat zeker een feestje worden op Paaszaterdag 8 April.

Special Krew & DJ Sander
Bas en Stefan van Special Krew produceren Nederlandstalige hits in een hardstyle jasje. Van Liever te dik in de kist tot muziek van K3, hun energieke DJ-Set wordt steeds breder in het land gewaardeerd. Be Special, Join the Krew! Natuurlijk staat DJ Sander ook weer op het podium tijdens Paas Party XXL, met zijn legendarische lasershows. Sander maakt van elk feest een succes, of het nu feest, dance of house betreft, niets is hem te gek.

woensdag 25 januari 2023

Deel dit bericht