Vrijdag 17 november open dag mbo Zone.college

Deventer- Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Deventer op 17 november 2023 van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website.

Potentiële studenten en hun ouders kunnen, tijdens de open dag, de school en verschillende groene opleidingen verkennen. Docenten en studenten staan klaar om de diverse mbo-opleidingen die Zone.college aanbiedt te presenteren en vragen te beantwoorden. Er worden daarnaast workshops en demonstraties gegeven, waarbij bezoekers een voorproefje krijgen van wat studenten bij de opleiding kunnen verwachten.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar in het buitenland ervaring op te doen kan natuurlijk ook.

In jouw regio
Op de locatie in Deventer worden de onderstaande opleidingen aangeboden:

• Dierenartsassistent paraveterinair

• Dierverzorging (niveau 3 en 4)

De toekomst groen kleuren
Er spelen belangrijke maatschappelijke vraagstukken op het gebied van natuur, klimaat, energie, dieren, voeding en leefbaarheid. Dit vraagt om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis. Voor toekomstige studenten die hun beste binnenste buiten willen halen, meer willen weten over hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld en die de toekomst groen willen kleuren organiseert Zone.college deze open dag.

Open dag mbo Zone.college Deventer
17 november van 15.00 tot 20.00 uur | Snipperlingsdijk 2, Deventer | Aanmelden via website

woensdag 8 november 2023

Deel dit bericht