Weer à la carte eten bij Hofstede De Middelburg

Bussloo- Landgoed Hofstede de Middelburg, gelegen aan Bussloo te midden van prachtige natuur, is sinds 1 september, weer een à la carte restaurant. Onder de bezielende leiding van Marloes Freschi en chef-kok Matthijs Plattje kunnen de gasten weer genieten van smakelijke gerechten in de oude Hofstede uit 1863. ‘Wij zijn vol passie over goed en lekker eten en er is niets leuker dan je passie te delen.

`Dus onze passie voor eten delen wij graag met onze gasten ,` aldus Marloes Freschi. ‘Ik vind het vooral een uitdaging. De Middelburg stond alleen nog maar bekend om de feesten, partijen en bruiloften die je er kon houden. Dat kan overigens nog steeds, maar met het à la carte restaurant wordt er zoveel aan toegevoegd. De locatie leent zich er uitstekend voor.`

Uniek

Dineren doe je niet even tussen neus en lippen door. Het betekent in veel gevallen romantiek, een sfeervolle ambiance, een goede kok, verrassende gerechten en volop aandacht van het personeel. Niet opdringerig, maar wel heel vriendelijk en met kennis van zaken. ‘De Middelburg heeft alles wat je je maar kunt wensen. De inrichting is zonder meer romantisch en de ligging kun je uniek noemen. Het uitzicht is adembenemend en in de zomer nodigen terrassen bezoekers uit om volop van de natuur te genieten. We hebben bewust de kaart niet te groot gemaakt, daardoor kunnen we de meer bijzondere gerechten serveren. Wat er gepresenteerd wordt is van grote klasse en hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend beschikken we over een fraaie collectie wijnen, ` vertelt Marloes.

Recepties

‘In september is het alleen nog mogelijk om op zondag te komen dineren, maar vanaf oktober weer 4 dagen in de week, namelijk de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Er is veel bij ons mogelijk. In de eerste plaats natuurlijk weer het à la carte dineren, maar ook het reserveren van personeelsbijeenkomsten, jubilea, bruiloften en recepties blijft tot de mogelijkheid behoren. Ik hoop van harte dat we vertrouwde gasten van vroeger weer mogen ontvangen en dat nieuwe gasten nieuwsgierig zijn geworden, reserveren is aan te bevelen.` Hofstede De Middelburg is gevestigd aan de Zandwel 1 in Voorst (Bussloo), tel. 06-57757157.

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws