Welsum bereid zich voor op Welsumse Karmse

Welsum- Traditiegetrouw maakt Welsum zich klaar voor de Karmse op 2 t/m 4 Augustus. Zo zijn wagenbouwers druk bezig met hun creatie voor het 50-jarig jubileum van de corso-optocht. Standhouders kunnen zich nog aanmelden voor de jaarmarkt op 3 augustus. De aftrap vindt echter plaats met de trekker trek op vrijdag 2 augustus. Hoewel de inschrijvingen hiervoor binnen een half uur vol zaten, kan iedereen gratis komen kijken vanaf 12:00, met na afloop feest in de tent.

Zaterdag 3 augustus vindt om 11:00 de jaarmarkt plaats. Deze is bedoeld voor zowel tweedehands als nieuwe producten. Voor de jeugd is er weer een kleedjesmarkt. Het geheel wordt ondersteund met een gezellig Welsums Terras. De organisatie zoekt nog standhouders die met een kraam en/of grondplek op het kermisterrein willen staan. De prijs voor een kraam is €25,00 en een grondplek van 4m². kost €10,00. Geïnteresseerden in een plek met of zonder kraam kunnen contact opnemen met Gerrie Huiskamp via huisk398@planet.nl. Hier kunt u ook terecht voor inlichtingen.

Zaterdag 3 augustus begint om 19:00 de befaamde optocht. Deze editie is extra bijzonder, aangezien de optocht haar 50-jarige jubileum viert! De wagens zijn versierd met allerhande materialen, van bloemen en zaden tot wol en hout. Samen met de kinderoptocht, loopgroepen, en muziekkorpsen eindigt de stoet bij de mega feesttent waar het feest door zal gaan.

De rest van het programma, inclusief die van zondag 4 augustus volgt later. Houd dus het nieuws, de website (www.vvvwelsum.com), Facebook en Instagram (beide welsumsekarmse) goed in de gaten.

De gezellige jaarmarkt op zaterdag. De organisatie zoekt nog standhouders.

woensdag 3 juli 2024

Deel dit bericht