Wilps Volksfeest 2019: drie dagen feest in de tent!

Wilp- In het Pinksterweekend, op 7, 8 en 9 juni staat de tweeëntwintigste editie van het Wilps Volksfeest op het programma. De organisatie heeft vol gas gegeven om een gevarieerd programma samen te stellen voor jong en oud. Alle remmen gaan los in de feesttent op het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp want het dak moet eraf!

Vrijdag 7 juni

Om 18.30 uur openen de kinderen het feest met confetti gevolgd door de dorpsloop voor de leerlingen van de basisschool. Om 19.00 uur begint een volleybaltoernooi voor vriendengroepen. De titel wordt verdedigd door de volleyballers van Team Tropicana die de winst vorig jaar wisten te pakken. Na afloop van het volleybaltoernooi is er vanaf 22.00 uur een optreden van de coverband Cabrio. Een energieke band bestaande uit vijf enthousiaste muzikanten met een veelzijdig repertoire verpakt in een wervelende show. De toegang is gratis!

Zaterdag 8 juni

Op zaterdagmorgen zijn er activiteiten voor de kinderen. De jongste kinderen gaan placemats maken en koekjes bakken. Voor de oudere kinderen is er in het dorp een spannend spel uitgezet met diverse opdrachten en verborgen aanwijzingen. Op zaterdagmiddag vindt het vogelschieten plaats. Coco Zwiers, de jeugdschutterskoningin van 2018 opent het jeugdvogelschieten om 13.30 uur. Het vogelschieten voor de volwassenen begint om 14.00 uur. Het eerste schot wordt hier gelost door Niels Klein Koerkamp, de schutterskoning van 2018. Voor de kids is er om 15.00 uur een voorstelling van Huub Cooijmans.

Zaterdagavond: Q Music the Party

Op zaterdagavond gaan alle remmen los want dan beleef je het leukste feest van Nederland in de feesttent van Wilp. De dj’s van Q Music draaien om 21.00 uur de volumeknop open voor een knalfeest. Zij pakken uit met een complete show, entertainment en een grote video wall. Een publiekstrekker van formaat met humor, energie en een absolute feestgarantie. De hele avond feesten op de aller-aller-foutste hits. Trek je leukste party outfit aan en laat je helemaal gaan! Are you ready to party?

Zondag 9 juni

Eerste Pinksterdag begint met een koppelklaverjastoernooi. Koppels kunnen vanaf 10.30 uur inschrijven en de wedstrijd begint om 11.00 uur. Wie worden de opvolgers van Marlies van Oorspronk en Maaike de Boer die vorig jaar als winnaars uit de strijd kwamen. Na afloop van het klaverjassen is er vanaf 14.00 uur gelegenheid om gezellig bij te praten onder het genot van een drankje. Familie, vrienden en kennissen schuiven aan op het grote terras voor de feesttent. De Bottleneck Rockers zorgen voor live muziek.

De verloting is om 17.00 uur op het buitenpodium en na de verloting wordt het feest afgesloten met een knallend optreden van The Rousers uit Bathmen die het dak van de tent blazen. Deze energieke coverband heeft al een keer eerder op het Wilps Volksfeest opgetreden maar keert op veler verzoek terug. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is een draaimolen, een springkussen en een touwspringmachine: de Turbo Touw Tornado. De toegang is gratis en ook alle attracties zijn gratis toegankelijk.

Iedereen is het komende weekend van harte welkom in de feesttent in Wilp.

woensdag 5 juni

Deel dit bericht