Wintermarkt 2019 in Hall

HALL- Het is weer bijna zover, dit jaar wordt de 27ste WINTERMARKT gehouden op zaterdag 14 december 2019 a.s. rondom en in ons mooie eeuwen oude Ludgerus Kerk, de opening van de markt is om 10.30

De vele vrijwilligers en bestuur zijn in volle gang om alles weer in gereedheid te maken voor het welslagen van dit jaarlijkse evenement. Vele handen zijn bezig om weer mooie creatieve bloemstukken en decoratieve voerslingers te maken en ter verkoop aan te bieden. Ook de streekproducten zijn volop verkrijgbaar zoals eigen gemaakte advocaat tot allerlei jamsoorten en de versnaperingen die de inwendig mens versterken zullen weer aanwezig zijn zoals boerenkool met worst. Verder zullen er kraampjes zijn die u in kerstsfeer brengen en waar u inkopen kunt doen op deze gezellige markt. Ook zijn er diverse lokale ondernemers en hobbyisten die hun eigen waren verkopen op de markt, denk hierbij aan brocante, honing en bakwaren.

In de kerk zijn drie optredens, vanaf 10.45 zal onze Hallse muziekvereniging D.E.S. haar klanken ten gehore brengen, daarna ca. 12.15 uur komt het Popkoor Young Voices uit Eerbeek zij komen hun mooie songs ten gehore brengen, en hierna om ca. 13.15 uur komt het Moluks Gospelkoor Api-Injil uit Eerbeek hun gospelsongs ten gehore brengen, dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie of een glaasje glühwein.

Wij als commissie hopen dit evenement samen met u tot een feest te maken op zaterdag 14 december a.s. van 10.30 tot 15.00 uur, aan de Dorpsstraat 57 6964 BA Hall.

De Wintermarktcommissie. www.wintermarkthall.nl

woensdag 4 december

Deel dit bericht