Zomerkriebelsfair 2019 ZGA locatie Twello wonen en dagbesteding de Barnte!

Twello- Zaterdag 22 juni 2019 is het weer zover! De 4e editie van de zomerkriebelsfair van Zorggroep Apeldoorn locatie Twello wonen en dagbesteding de Barnte.

Dagbesteding de Barnte biedt dagopvang voor mensen met dementie. Hier worden activiteiten aangeboden die aansluiten bij de behoefte van de cliënten. Denk aan geheugentraining, samen de maaltijd nuttigen en verschillende doe- en bewegingsactiviteiten. Locatie Twello wonen is een verpleeghuis waar woonruimte wordt geboden aan mensen met de ziekte dementie die een veilige woonomgeving nodig hebben omdat thuiswonen niet meer gaat. Locatie Twello wonen biedt verschillende activiteiten in het dagprogramma zoals volksdansen, gym, filmavond, een maandelijkse bingo, een schilderclub en nog veel meer. De afdeling geeft ook veel aandacht aan het normale dagelijkse levensritme. De maaltijden en het samen koffie drinken zijn belangrijke onderdelen in het leven van de mens met dementie. Samen met familie en vrijwilligers ondersteunen de medewerkers de mens met dementie in een zinvol dagritme waar wonen en welzijn een belangrijk thema is, en dat alles met passie, betrokkenheid en liefde! Regelmatig worden er uitjes georganiseerd voor de cliënten, zoals een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant, een bloemkwekerij, een zandsculpturenfestijn en heel veel meer.

Op de jaarlijkse zomerkriebelsfair in Twello worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er een kleine markt met verschillende standhouders, diverse lekkernijen en een bloemenkraam. Er is een verloting met prachtige prijzen waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan gewone en bijzondere activiteiten voor onze cliënten. Voor de kleintjes is er onder andere een springkussen en verschillende kleine spellen. Ook is er een mogelijkheid voor een rondleiding door onze locatie. We willen de inwoners van Twello en omgeving graag kennis laten maken met wie we zijn en met onze mooie locatie. Tevens wordt er allerlei informatie gegeven over wonen, werken, vrijwilligerswerk en leren binnen Zorggroep Apeldoorn.

De zomerkriebelsfair vindt plaats op locatie Twello wonen, parkeerplaats aan de Jupiter(achterzijde Martinushof, Sint Maartenserf 85). We hopen u graag te zien tussen 10.30 uur en 15.30 uur

woensdag 19 juni

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws