Zonnige Zomeractie Zonnepanelen

Voorst- De zomervakantie is ten einde. Hopelijk bent u weer lekker opgeladen in de zon. En het ziet er naar uit dat we nog kunnen genieten van een mooie nazomer. De zon is niet alleen goed voor uw eigen batterij. Met zonne-energie kunt u ook flink besparen op uw energierekening en zonnestroom is 100% duurzaam!

In samenwerking met HVE hebben dit jaar al meer dan 100 huishoudens via EnergieRijk Voorst zonnepanelen aangeschaft met een collectieve inkoopactie. HVE is het bedrijf van duurzame ondernemer en Voorstenaar Tycho Tomassen. Om iedereen te kunnen laten profiteren van deze collectieve inkoop, organiseert EnergieRijk Voorst een Zonnige Zomeractie Zonnepanelen.

A-kwaliteit zonnepanelen, scherp geprijsd en met 10% collectiviteitskorting. Zo krijgt u bijvoorbeeld 10 panelen inclusief installatie voor €3.875. De panelen zijn in ongeveer 6 jaar terugverdiend en geven daarna nog minstens 15 jaar gratis stroom.

U kunt tot 15 september meedoen met deze zomeractie. U kunt zich aanmelden via www.energierijkvoorst.nl of door te bellen naar 055-2048932. Als u zich heeft aangemeld, komt een deskundige bij u thuis. Hij kan u adviseren over de geschiktheid van uw dak, het aantal panelen en welke techniek in uw situatie het beste past. Op basis van dit bezoek krijgt u een op uw woning toegespitste offerte toegestuurd. Daarin staan de kosten en de ingeschatte opbrengsten. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, worden de panelen op korte termijn geïnstalleerd. Vanaf dat moment produceert u uw eigen groene stroom.

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws