Zuivelhoeve Twello ‘Beste Zuivelhoeve winkel van 2021’

Twello- Maandagmiddag 1 November 2021, is het team van Zuivelhoeve Winkel Twello verkozen tot “Beste Zuivelhoeve winkel 2021’. Dit team blijkt de beste van alle 75 Zuivelhoeve en Zuivelhoeve bij Kaashuis Tromp winkels in Nederland. De winkel uit Nijverdal werd tweede en het team van de winkel in Borne ging er met de derde prijs vandoor. De wedstrijd ‘Beste Zuivelhoeve Winkel’ is een competitie die met ingang van 2016 jaarlijks door de franchise formule wordt uitgevoerd.

Hoge beoordelingen
Op basis van verschillende onderdelen kwam Zuivelhoeve Winkel Twello als beste uit de bus. Dit team, onder leiding van franchisenemer Raymond Rolefes, scoorde uitzonderlijk goed en kreeg de lovende woorden van de vakjury; ‘De winkel is compleet in balans. Elke keer weer vernieuwend. De vakkennis en klantvriendelijkheid bij het personeel is uitmuntend’.

Bepaling ‘Beste Zuivelhoeve 2021’
Alle Zuivelhoeve en Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Winkels zijn het afgelopen jaar beoordeeld door twee vakjuryleden en een mysteryshopper. Tijdens de winkelbezoeken toetsten zij op klantvriendelijkheid & gastvrijheid, vakkennis, het totale winkelbeeld en op ondernemerschap. Hieruit is een winnaars top 3 gekozen.

Zuivelhoeve Winkels
Deze franchisefamilie uit Twente verkoopt, in 75 unieke winkels door heel Nederland, haar eigen producten uit Twente zoals BOER’N YOGHURT® en BOER’N VLA®. Alle winkels worden door zelfstandige ondernemers gerund waarbij ieder op eigen unieke wijze invulling geeft aan zijn ondernemerschap en assortiment van verse producten als diverse soorten (boeren-)kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Boerderij Zuivelhoeve
De oorsprong van Zuivelhoeve voert terug naar 1981. Toen richtte Diane Roerink in de oude klompenschuur van haar oma een klein winkeltje in. Daar verkocht ze de ambachtelijke zuivelproducten die echtgenoot Gerjhan op de boerderij zelf maakte. Sindsdien is er veel veranderd, maar de emmertjes yoghurt en vla worden nog steeds op diezelfde boerderij met dezelfde eerlijke ingrediënten gemaakt, in de landelijke Twentse buurtgemeenschap Twekkelo.

Roerink Food Family
Roerink Food Family is in 1981 opgericht door de Twentse familie Roerink; een middelgroot familiebedrijf met de focus op onderscheidende versproducten op basis van zuivel. De drie afzonderlijke bedrijven van de Roerink Food Family produceren en leveren, binnen hun eigen segment, producten met een unieke smaak. Elk bedrijf heeft haar afzonderlijke specialiteit, variërend van echte boerenyoghurt tot heerlijke desserts gemaakt van verse melk. Bij Zuivelhoeve, Zuivelhoeve winkels, en De Dessert Meesters zetten ruim 300 gepassioneerde medewerkers zich dagelijks in voor de bereiding en levering van producten van de allerhoogste kwaliteit.

woensdag 3 november 2021

Deel dit bericht