Zwembad De Schaeck is weer open!

Twello- Op 18 mei is zwembad De Schaeck weer open gegaan. In 1e instantie is het zwembad open voor banen zwemmen en de zwemlessen vanaf niveau 3. Er wordt gekeken om binnenkort met meer activiteiten te gaan starten.

Er is de afgelopen week keihard gewerkt om het zwembad op een verantwoorde manier open te laten gaan. Veiligheid en hygiëne staan hierbij hoog in het vaandel, voor zowel de bezoekers als de medewerkers en vrijwilligers van zwembad De Schaeck.

Looproutes

Om te voldoen aan de protocollen die zijn opgesteld is het bezoek aan het zwembad wat anders dan normaal. Er zijn verschillende looproutes gemaakt en ook moeten zwemmers bijvoorbeeld de zwemkleding al onder de gewone kleding aan doen. Maar er kan weer gezwommen worden, en dat vinden de trouwe bezoekers van het zwembad erg fijn!

Reserveren verplicht

Voor het banen zwemmen is reserveren verplicht. Dit kan door met het zwembad te bellen via 0571 – 272166. Voor het banen zwemmen kan er op vele momenten gezwommen worden. Bezoekers reserveren voor een uur en kunnen daarin 50 minuten zwemmen. De laatste 10 minuten gaan de zwemmers zich aankleden in de kleedkamer.

Meer informatie over de zwemtijden is te vinden op de website van het zwembad: www.deschaeck.nl. Ook staat daar alle informatie waar je als bezoeker rekening mee moet houden wanneer je het zwembad bezoekt.

woensdag 20 mei

Deel dit bericht