Muzikaal feest met concerten Cbs De Wingerd en De Kleine Wereld

Twello- Afgelopen weekend hebben Cbs De Wingerd en De Kleine Wereld uit Twello prachtige concerten gegeven in samenwerking met Muziekvereniging Cadenza. Deze bijzondere evenementen vonden plaats in E-Deck Teuge en brachten ouders, vrienden en familie samen om te genieten van het talent van de jonge muzikanten.

Het thema van beide concerten was typisch Hollands, waarbij de leerlingen een verscheidenheid aan Nederlandse muziek lieten horen. Van bekende kinderliedjes tot hedendaagse popnummers, het repertoire was een feest van herkenning. De concerten waren niet alleen een showcase van muzikaal talent, maar ook van het plezier en enthousiasme dat de leerlingen beleefden aan het maken van muziek. Gedurende het 10 weken durende project hebben de jonge musici zich volledig ingezet, om een instrument te leren bespelen en een onvergetelijk optreden neer te zetten.

Na afloop van het project kunnen de leerlingen hun muzikale reis voortzetten dankzij twee gratis proeflessen, aangeboden door Muziekvereniging Cadenza. Hiermee krijgen ze de kans om hun passie voor muziek verder te verkennen en te ontwikkelen. Ook de kinderen uit groep 3 en 4 kunnen door met muziek maken. Op 26 maart en 2 april zijn er speciale open lessen bij de Kids Muziekclub. Alle kinderen uit Twello en omgeving zijn welkom.

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht