Programma Kunstkring 2019-2020 staat bol van cursussen en activiteiten

Twello- De brochure ligt klaar bij Galerie de Statenhoed aan de Dorpsstraat 11 A, de monumentale locatie waar ook de ateliers en het gezellige schrijverscafé gehuisvest zijn. Het komende seizoen kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor diverse cursussen en workshops schilderen, portrettekenen, kinderschilderworkshops, zentangle, keramiek, acryl gieten. Daarnaast is er een leuk aanbod in schrijfworkshops. Er is beperkt plek dus het is wenselijk tijdig aan te melden.

Meer informatie kunt u krijgen op de feestelijke Open Dag op 25 augustus. De brochure met daarin het nieuwe programmaoverzicht biedt u niet alleen alle cursussen en workshops, maar ook een keur aan ‘vaste’ programmaonderdelen die een definitieve plek hebben verworven in het programma-aanbod van de Kunstkring: de ‘1ste Zaterdag van de maand Muziekcafés, het Schrijverscafé op iedere 3e vrijdag van de maand, de kunstlezingen en het Buiten Schilderen in de zomer.

Bekend staan de Kunstkring en haar prachtige galerie De Statenhoed om de frequent wisselende exposities van zowel leden als lokale kunstenaars, maar ook kunstenaars van ver daarbuiten. Nieuwe leden blijven welkom, mede om de Kunstkring die subsidieloos en met louter vrijwilligers werkt te kunnen voortzetten. Vriend worden kan ook en dat is nog altijd een welkome hulp om inwoners van Voorst en daarbuiten een mooi activiteitenaanbod te kunnen garanderen. Uitgebreide en actuele informatie kunt u vinden in de brochure, op de FB site Kunstkring Voorst en binnenkort ook weer op de website: www.kunstkringvoorst.nl. Daar kunt u ook terecht als u zich wilt opgeven als lid of vriend.

Meer info via info@kunstkringvoorst.nl of de cursusleider genoemd in de brochure.

Galerie de Statenhoed/Kunstkring Voorst in Twello: Dorpsstraat 11A in Twello

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht