Reggea bij de Kunstkring in Twello

Twello- Afgelopen december heeft Martijn Koelemeijer met zijn band MONO, een spetterend optreden verzorgd op het hoofdpodium van Serious Request in Apeldoorn. Op zaterdag 3 februari heeft de Kunstrkring Martijn kunnen strikken om een solo-optreden, voor het eerste zaterdag van de maand muziekoptreden bij de Kunstkring te geven. Martijn speelt gitaar en zingt Nederlandstalige reggea-nummers.

Martijn is autodidact op muziekgebied; heeft zichzelf gitaar leren spelen, kwam er gaandeweg achter dat hij ook goed kan zingen en begon geleidelijk aan ook steeds meer eigen teksten voor z’n Nederlandstalige reggae nummers te schrijven. Een paar jaar geleden heeft hij de band MONO (Martijn Onder Nieuwe Omstandigheden) opgericht.

Zowel de voltallige band te zien optreden, als Martijn solo is een feestje, dus kom heerlijk genieten van zijn vrolijke muziek.

De galerie is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 kan men gratis genieten van dit optreden. Een gift wordt op prijs gesteld.

Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

woensdag 31 januari

Deel dit bericht