Halloween in Centrum Twello overtreft verwachtingen

Twello- Ruim 600 kinderen gingen vrijdagavond 2 november op pad om griezels te zoeken in het centrum van Twello en genoten samen met veel volwassenen van de verrassingen bij de ondernemers.

Zeer geslaagd Halloween

De organisatie van Halloween slaagde er samen met de ondernemers in de ruim duizend bezoekers een eng gezellig Halloweenfeest aan te bieden. Door verkopers in griezelkostuums geholpen worden, in de spooktunnel kruipen bij Albert Heijn, betreden van de griezelgrot bij Buitink Sport 2000 of gillen in het tot een klein spookhuis omgetoverde atelier de Knipoog, het gebeurde allemaal in het centrum van Twello. Het trick en treaten bij de ondernemers bezorgde veel kinderen een emmertje vol versnaperingen. Gratis entree voor het prachtige spookhuis met een volle griezelkaart zorgde ervoor dat ook veel tieners op zoek gingen naar de griezels.

De bezoekers aan woord

Dat het feest zeer geslaagd was bleek uit de vele positieve reacties van jong en oud. Mevrouw Pol vertelde dat het in haar buurt de hele dag al gezellig was, iedereen was bezig zich voor dit Halloween klaar te maken. Een nieuwe bewoner van Twello ging nieuwsgierig het centrum in. Ze was zeer verrast en zei: “In de stad kunnen ze veel, maar dit overtreft alles. Wat een gezellig dorp! Wat een saamhorigheid!” Een groepje volwassenen vatten het feest als volgt samen: “Overweldigend, waanzinnig goed opgezet, een dikke pluim voor de organisatie en de ondernemers.” Door anderen werd de enorme drukte opgemerkt en als zeer gezellig ervaren. Daarbij werd de betrokkenheid van de ondernemers, het dansen van Voorwaarts en de aanwezigheid van de scouting genoemd. Wat een spektakel overal! Dat de kinderen ook genoten bleek uit hun opmerkingen. Zo vertelde Imke dat ze de gangen in het spookhuis mooi vond, haar vriendin voegde toe dat Imke bij het zien van de spin heel hard gilde. Susan liet trots de oogbalsnoepjes zien, die waren het aller-lekkerste. Bodée vertelde met een enge uitdrukking op het gezicht de man met de schep het griezeligst te vinden. Die mening werd door velen gedeeld. De reactie van deze engerd hierop: “Heerlijk jezelf zijn en gek doen.” Lena van 8 jaar vertelde dat ze al een paar keer geschrokken was, maar dat was niet erg. Cloë van 13 rent weg, ze heeft een engerd gezien. Milou van 11 jaar vond het op en neer gaan van de grond en de griezellichten in het spookhuis heel mooi. Anderen genoten daarbinnen van het trappenhuis.

Een avondje volop genieten viel af te lezen op de gezichten van jong en oud.

Hopelijk zullen de ondernemers ook volgend jaar weer voor veel Halloween spektakel zorgen. Twello wil Halloween niet meer missen!

woensdag 7 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws