Werken in Voorst timmert flink aan de weg

Voorst- Werkgeversplatform Werken in Voorst is hét platform van werkgevers uit de gemeente Voorst waar werkgevers zichzelf en hun vacatures presenteren. Het afgelopen jaar is Werken in Voorst actief geweest om te vernieuwen. Er is onder andere een nieuwe website ontwikkeld waar vacatures overzichtelijk worden gepresenteerd en die informatie biedt over de werkgevers. Daarnaast is er een samenwerking aangegaan met Werkgeverskring Voorst.

Werken in Voorst presenteert zich

Werken in Voorst is opgericht om inwoners te laten zien welke mooie werkgevers er in de gemeente Voorst zijn met vacatures. Niets is zo prettig als een carrière om de hoek op fietsafstand. Er zijn opvallend veel bedrijven gevestigd in Twello, Voorst, Wilp, Bussloo, Klarenbeek, Teuge, Terwolde, Nijbroek, De Vecht, Steenkamer, Wilp-Achterhoek en de Posterenk. Werken in Voorst brengt werkgevers in beeld. Er worden vacatures gepubliceerd aan inwoners en er wordt meer verteld over de werkgevers. Dit jaar is er gestart met het maken van bedrijfsvideo’s van de deelnemende bedrijven. Deze geven inwoners een kijkje achter de schermen bij bedrijven. Het beeldmateriaal kan door werkgevers ook op hun eigen website benut worden. Met deze werkwijze levert de investering aan Werken in Voorst ook voor de bedrijven zelf iets op.

Samenwerking Werkgeverskring Voorst

Om het aanbod aan werkgevers te vergroten is Werken in Voorst onlangs een samenwerking aangegaan met Werkgeverskring Voorst, het samenwerkingsverband tussen alle werkgevers in de gemeente Voorst. Door de handen ineen te slaan zijn ook alle kleinere werkgevers onderdeel van Werken in Voorst en is het totale aanbod aan vacatures nog beter zichtbaar.

Werkgroep Werken in Voorst

Voorzitter van Werken in Voorst en tevens Bestuurslid van Werkgeverskring Voorst is Erik van Mulligen, werkzaam als HR-manager bij Ruitenberg. Websitebeheerder is Maaike Mulder, werkzaam als communicatiemanager bij Van Dalen Installatietechniek B.V. De werkgroep wordt aangevuld door Carolien Brouwer, HR-adviseur bij Aan de Stegge Twello, Bert Pepping, HR-Manager bij Schoneveld Breeding en Lizet Hupkes HR-adviseur bij BBA Group.

In de werkgroep wordt de presentatie van de vacatures en de inzet van diverse media besproken. Werken in Voorst is actief op LinkedIn, Facebook en Instagram. De werkgroep onderzoekt daarnaast welke regionale evenementen interessant zijn om vacatures onder de aandacht te brengen en organiseert mogelijk zelf evenementen voor de deelnemende bedrijven.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Werken in Voorst www.werkeninvoorst.nl of neem contact op met Maaike Mulder (06-43116213).

woensdag 24 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws