Energieavond “Besparen, hoe doe je dat?”

Twello- Hoe bespaar ik energie? Wat doet EnergieRijk Voorst nou eigenlijk? Zijn er regelingen waar ik gebruik van kan maken? Wat is een energiecoach? Het antwoord op deze en andere vragen hopen we u te geven op donderdagavond 9 februari op de Ontmoeting bij Klein Twello. In tijden waarin iedereen te maken heeft met verhoogde energiekosten is het van belang om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over besparing en mogelijke energieregelingen. De avond is opgezet door EnergieRijk Voorst en welzijnsorganisatie Mens en Welzijn Voorst. Het is geschikt voor alle inwoners van de gemeente, zowel voor mensen die wonen in een huurhuis als in een koophuis.

We starten de avond met een korte introductie over EnergieRijk Voorst en een uitleg over waar u in de gemeente terecht kunt voor advies en energiebesparende maatregelen. Daarna zal Gerrit Rutgers ons meenemen in zijn ervaringen als energiecoach en allerhande praktische tips geven om energie te besparen. Na het algemene gedeelte zullen er verschillende energiecoaches aanwezig zijn om uw gespecificeerde en persoonlijke vragen te beantwoorden. Daarnaast zullen Marije de Haan van de gemeente Voorst en Claudia Hoogerman van IJsseldal Wonen aanwezig zijn voor vragen. We hopen zo een complete avond te kunnen verzorgen en u met nieuwe kennis en mogelijkheden naar huis te laten gaan met als inzet: een lagere energierekening!

Wanneer en waar?

Donderdagavond 9 februari van 19.45 tot uiterlijk 21.30 (inloop vanaf 19.30). Ontmoeting Klein Twello, Maarten Tromplaan 2, 7391 KH in Twello.

Programma

• Introductie EnergieRijk Voorst (ERV) en energieregelingen: Kees Huijbers van ERV

• Praktische energiebesparende tips: Gerrit Rutgers van ERV

• Vragen eigen situatie: energiecoaches ERV, gemeente en IJsseldal Wonen.

Graag vooraf aanmelden (want vol=vol) Via Buurtmaker Suzanne: s.hogenbosch@mensenwelzijn.nl of 06-40256367

woensdag 1 februari 2023

Deel dit bericht